Příjemné dámské sportovní lyže na celý den

Příjemné dámské sportovní lyže na celý den

Dámské lyže LUV Machine 74 Ti jsou po stránce výkonnosti a sportovního naladění v modelové řadě LUV, která je určená výhradně lyžařkám, tím nejlepším, co má americká značka K2 k dispozici.

Mají odlehčené dřevěné jádro z topolu, paulownie a bambusu, laminaci s kovovým vyztužením a ve stavbě populárním způsobem kombinují cap a sidewall konstrukci. Vertikální bočnice pod vázáním lyžím dávají slušnou stabilitu, “kepová” špička s patkou zase flexibilitu a potřebnou tolerantnost.

K2 LUV Machine 74 Ti jsou skvělou volbou pro dobré lyžařky, které touží po příjemných sportovních lyžích na celý den. Jsou snadno ovladatelné, pekně točivé, ale dá se v nich najít až překvapivě vysoký sportovní potenciál.

S výzvami typu delší oblouk ve vyšších  rychlostech nebo agresivnější jízda na hranách se vyrovnávají velmi dobře, s ohledem na lehce rozšířený střed a krásně harmonickou flexi navíc budou zvládat téměř všechny sněhové podmínky. Na letošek navíc oživily design, když z červné přešly na elegantní šedočernou barvu.

K2 LUV Machine 74Ti
krojení: 121/74/107
rádius: 12.5m @ 160
délky: 146, 153, 160, 167
konstrukce: Metal Laminate/Hybritech Sidewalls/Light woodcore/Speed Rocker
CENA:  18 899,-   s vázáním Marker ERC 11 TCx

(Visited 143 times, 1 visits today)