Rattaj vstupuje v Česku i do golfového byznysu

Rattaj vstupuje v Česku i do golfového byznysu

Igor Rattaj, majitel společnosti TMR, vstupuje od listopadu 2018 v Česku do nového byznysu. Po lyžařských střediscích Špindlerův Mlýn a Ještěd si pronajímá na dvacet let golfové a lyžařské středisko Ostravice v blízkosti Frýdku-Místku, a také hotel Green Inn a okolní restaurace.

Jak napsal web E15, v první etapě TMR postaví nový hotel za čtvrt miliardy korun. „TMR jako středoevropský lídr v oblasti horských středisek rozšiřuje aktivity o golf. Ostravický podbeskydský areál je zajímavou výzvou, jak posilovat synergie s našimi slovenskými, polskými, ale hlavně českými středisky,“ uvedl předseda představenstva TMR Bohuš Hlavatý. Igor Rattaj upřesnil, že TMR chce v rezortu postavit za zhruba deset milionů eur i nový hotel a také chystají výstavbu apartmánů a bytových domů.

Zdůraznil rovněž, že společnost se postupně chce stát i v golfu středoevropskou jedničkou. TMR v prvním pololetí svého finančního roku zvýšila zisk na 670 milionů korun. Výnosy TMR od začátku listopadu minulého roku do konce letošního dubna stouply meziročně o 29,1 procenta na téměř 1,7 miliardy korun.

(Visited 229 times, 1 visits today)