Nečekané setkání na tenisovém kurtu: Kvitová a (ne)známý soupeř

Nečekané setkání na tenisovém kurtu: Kvitová a (ne)známý soupeř

Když se potkají dvě světová sportovní esa, mohou vzniknout nezapomenutelné okamžiky. TAG Heuer, Petra Kvitová a její neznámý protihráč na tréninku v pražské O2 areně.

Velkou legraci zažil český fedcupový tým připravující se na finálové klání s Američankami. Na úvod druhého tréninkového dne mělo na ploše O2 areny proběhnout předání ceny vítězi mezinárodní soutěže vyhlášené společností TAG Heuer „Namaluj svůj idol“.

Na kurt si ocenění od Petry Kvitové, která je ambasadorkou této hodinkářské značky, přišel převzít šedesátiletý Švýcar Hubert Schmidt aus Basel, který po krátkém slavnostním ceremoniálu projevil přání zahrát si s Petrou krátkou výměnu. Dokonce si přinesl i starou dřevěnou raketu, v mládí prý hrával.

Po několika míčích přestala Petra Kvitová stíhat, všichni kolem kurtu ztichli a sledovali, jak šedovlasý stařík, který cestou na kurt odložil hůlku, Petru prohání a zasypává tvrdými údery. „Ten to nějak umí,“ komentovala dění na kurtu nevěřícně Petra.

Byl to Tomáš Berdych…

Teprve po posledním esu cestou k síti, kdy se šla podáním ruky rozloučit se zahraničním hostem, jí došlo, koho jí tak vzdáleně svou chůzí, pohledem a forhendem připomínal. „Nice to see you, Tomáši,“ rozesmála se dokonalému převleku a skvělé herecké etudě Tomáše Berdycha.

(Visited 258 times, 1 visits today)